Punta Cana en Bávaro

Punta Cana en Bávaro liggen in het oosten van de Dominicaanse Republiek en vormen samen La Costa del Coco, de kokosnootkust.

U vindt hier de mooiste stranden van het Caribisch gebied. Hagelwit zand, kristalhelder water en op de achtergrond de palmbomen, die u op menig ansichtkaart tegenkomt. Tussen Punta Cana en Bávaro strekt zich zo’n 30 km strand uit en inmiddels hebben zich langs dit strand tientallen all-inclusivecomplexen gevestigd. U zult in de regio dan ook niet echt een centrum vinden met winkels en restaurants. Het meeste leven is geconcentreerd op het strand en in de hotels. Enkele souvenirswinkels en cafés vindt u wel in het Bávaro Plaza. Golfliefhebbers kunnen terecht op de 18 holes golfbaan van Punta Cana Resort & Club. Duikers vinden langs het strand diverse duikcentra, waaronder bijvoorbeeld Pelicano Sport, Dressel Divers, Global Divers en Sea Pro Divers. Een leuk uitstapje in de buurt is een bezoek aan het Ecologisch Park, waar u onder andere excursies per segway of te paard kunt maken.

Nachtleven

Het uitgaansleven in de regio speelt zich voornamelijk af in de hotelcomplexen, waar u terecht kunt in casino’s of entertainmentshows kunt bijwonen. Wanneer u buiten de muren van uw hotel wilt uitgaan, kunt u het beste ter plekke informeren wat die avond waar te doen is. Een goede optie kan bijvoorbeeld club Pacha in het Hotel Riu complex zijn. Zeer populair is ook de club in het Hotel Occidental Grand Flamenco, club Mangú. Ook Areito kan al jaren rekenen op goede bezoekersaantallen.

Andere plaatsen

Meer plaatsen in de Dominicaanse Republiek:

Foto’s van Punta Cana en Bávaro

Ligging