Royal Dominicaanse Republiek Menu

Cibaodal

Het Cibaodal bevindt zich in het binnenland van de Dominicaanse Republiek, het is een veelzijdig dal met bergen, rivieren, authentieke plaatsen en veel verschillende soorten plantages.

Het beste verkent u dit stuk van het land met eigen vervoer, zodat u de verschillende kanten van het dal te zien krijgt en zelf kunt kiezen waar u wel en niet stopt. In het Cibaodal liggen koffie-, cacao- en tabaksplantages, maar ook interessante authentieke dorpen en steden. Hier krijgt u een indruk van het traditionele Dominicaanse leven. Wanneer u meer wilt weten over de koffieplantages kunt u bij La Ruta del Café in Salcedo terecht voor een rondleiding langs diverse plantages. Een tocht door het Cibaodal verveelt nooit, omdat altijd wel wat te zien is. Dikwijls zult u getrakteerd worden op mooie uitzichten op het dal, de plantages en de oceaan. Houdt u wel rekening met slingerende en soms steile wegen.

Andere bezienswaardigheden

Meer bezienswaardigheden in de Dominicaanse Republiek:

Foto’s van Cibaodal

Ligging

Royal maakt gebruik van cookies om websiteverkeer te analyseren en royaldominicaanserepubliek.nl te verbeteren. Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn.