Nachtleven in de Dominicaanse Republiek

Veel van het uitgaansleven vindt plaats in de hotels zelf, maar in Santo Domingo en Cabarete vindt u ook buiten de resorts een prima nachtleven.

Uitgaan Santo Domingo

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Het uitgaansleven van Santo Domingo is uitbundig en u zult veel zeer goede dansers tegenkomen. Bent u zelf niet zo’n held op de dansvloer, dan kunt u zich prima een avond vermaken door rustig toe te kijken hoe anderen de show stelen. Zeer populair is La Guácara Taína, dat in een grot gelegen is. Wilt u niet te veel geld uitgeven, dan is dit wellicht geen goede optie. Andere populaire uitgaansgelegenheden in Santo Domingo zijn Atarazana, een bar met op de tweede verdieping de discotheek, La Espiral, Casa de Teatro en Parada 77.

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Uitgaan Cabarete

Bron: Gelicenseerd door Royal Vakanties

Cabarete is het surfersparadijs van de Dominicaanse Republiek en met de surfers is ook het nachtleven in de plaats op gang gekomen. Het uitgaansleven hier wordt gekenmerkt door de relaxte sfeer. De plaats kent diverse zeer moderne en hippe uitgaansgelegenheden. Geliefd zijn onder andere Las Brisas, Lax, Bamboo Bar, Onno’s Bar en Wave Bar.